Blogger Templates

17 February 2013

Terasa Mahu Menulis (",)


Hype, hari ni pada 17 februari aku terasa mahu menulis lagi.. hihi.. walaupun entah pape yang aku dok mengarut, tapi aku tetap mahu menulis jugak.. mahu mengurangkan rasa kebosanan yang melanda diri ini.. ceewahhh.. siapakah yang sudi mahu jadi peneman hati ini?? hahahakk.. gurau2 meyhh... ;))

Eh, hari ni aku menulis tidak meggunakkan kata ganti nama 'saya' lah.. oppsss.. hehehe.. takpe, untuk meluahkan rasa hati yang terpendam ini tak kisah pown nak guna kata ganti nama 'aku' kan, macam instrumental kat blog ku ini yang berjudul "Pendam nyayian Syahir".. hehehe... :)

Rasanya takde kot orang yang nak baca blog aku ni.. hahak.. kalau ada pown terima kasih jelah eakk.. hihi.. yelah kan, sebab sudi meluangkan sedikit masa dengan mencuri2 baca isi kandungan a.k.a luahan hati si penulis yang meminati warna purple sebagai warna kegemaran... kalau boleh, semua barang nak warna purple tak kira apa pown, warna purple tu mesti ada kan.. hahaha.. memang tak boleh dipisahkan dari purple betul lah.. kalau korang perasan, blog ni berwarna purple kan.. everything kaler purple kan? tak caya?? hang p lah tengok!! hahahaha... :D

Aku bab2 menulis ni lemah sikit, konon ayat nak buat macam dalam novel, tapi tak jadi, berangan nak jadi penulis, ceh, hak tuihh.... hahaha... aku ni minat membaca novel tapi tak berapa minat menulis.. mujurlah SPM Bahasa Melayu dapat A1.. itu pun kerana terpaksa juga ku gagahkan diri ini mereka2 isi kandungan untuk dijadikan karangan semasa peperiksaan berlangsung walhal kepala otak ku sudah tidak larat mahu memerahkan idea.. rasa mahu lari je dari dewan peperiksaan tu.. hahaa..

#Oppss, ketandusan idea lah pulak... idea2, mari2, datang lah dekat saya... :)

ok lah, penat memikirkan idea, tapi tak datang2 jugak idea nih.. ke mana lah perginya idea ni.. hehe.. hmm, sampai sini dulu jelah eh.. kalau idea ni dah datang, aku akan sambung menulis lagi.. nantikan episod seterusnya.. hihihi.. ok, babai, assalamualaikum pembaca2 sekalian... :)


2 comments:

  1. Hehe..saya rasa entry ni pun dah power..kalau selalu tulis terlebih power lah agaknya..Hehe. Purple..saya suka biru..hee.

    Selamat berkenalan..terima kasih sebab sudi singgah dan follow blog saya..follow sini balik. Keep in touch ye. ^____^ Nak panggil apa ye? hee.

    ReplyDelete
  2. hehe.. terima kasih jugak.. panggil je kite syu or ada.. :)

    salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete