Blogger Templates

27 April 2013

busy baqq hang + mood konvo! ;)

Hai rakan2 blogger ku yang dikasihi sekalian.

Firstly , I want to ask you all's 'ni hao ma?' Ecececehhh , tak payah nak berbahasa mandarin sangat lah cik kak oi . Bahasa ketiga pown hang tak ambik lagi , tak payah berangan lah . Hahaha . Bukan apa lah kan , just teruja sebab kawan2 saya yang course lain dah ambik bahasa ketiga . Ceq ja belum ambik lagi . Takpa aihh , wait and see for semester 4 nanti . Uihhh , lama lagi tu ! Ceq tak sabaq dah ni aihh nak speaking Jerman ! Hahaha . Mengarut lah kau nih . Hihihi . Maklum lah , dah lama tak menulis kan . Sekali bila dah start menulis je , hah , ambek kau ! Tot tot tot tot macam machine gun dah ! Erk , apa kena mengena pulak dengan machine gun tuh ? Hahaha . 

Nih , ceq nak habaq kat hangpa la ni , bukan nak kata apa la weyh , tapi semenjak ceq study degree kat Shah Alam tu , uihhh , busy baqq hang taw tak ! Stressnya la hai ! Bukan apa la kan , Fakulti Sains Gunaan tu dah la tinggi nun di atas bukit . Hari2 kena mendaki . Memang tak ada laluan lain lah kan selain bukit . Sebelum sampai kelas dah buat exercise dulu awal2 pagi . Memang terbaiklah kan ! Huh ! Sabar syuhada oi . Hang tak boleh merungut nak belajar ni . Hang patut bersyukur sebab hang diberi peluang sambung belajar . Kawan2 hang yang tak dapat sambung tu lagi sedih . Depa kalau boleh , depa nak jugak sambung macam kita2 ni , tapi tak daq rezeki depa lagi . Mungkin rezeki depa ada kat tempat lain . Kita mana la tawu kan , Allah yang aturkan semua perjalanan kita ni . So , bersyukur lah ye . 

Amboi syuhada , sejak hang kawan dengan budak2 utara kat shah alam tu , hang pown dah terikot loghat sana ehhh . Hahaha .

Weyh2 , tak sabar nak konvo la weyh . 12 Mei 2013 nanti saya konvo diploma kat Uitm Shah Alam . Winkk2 . Kalau lah ada teman istimewa yang datang konvo saya ni memang syok la konvo nanti . Hahaha . Dapat bunga dari yang teristimewa . Cewaahh . Berangan aje lah kau nih . >_< Kui kui kui . Tak salah kan kalau berangan , mana lah tawu 1 hari nanti bila saya dah grad degree nanti , tup tup datang konvo dengan suami . Hahahak . ^_^ Dushh dushh . Apa kau mengarut nih ! Hahahahak !

Eh ok la weyhh , sampai sini dulu aje lah ye . Busy ni , ada kerja nak buat . Ada masa nanti saya sambung menulis lagi . Ok , papai semua olanggg . ;)

Assalamualaikum