Blogger Templates

08 March 2013

Alhamdulillah ! Akhirnya Berita Gembira ! :D

Apa khabar kawan2 semua . Harap korang sihat sejahtera . :)

Hari ni saya nak kongsi kan berita gembira buat korang semua . Pada tanggal 8 March 2013 , saya telah terima surat tawaran penerapan UiTM jurusan Sarjana Muda Sains (Kepujian) Teknologi Persekitaran di Shah Alam . Entry yang sebelum ni saya ada kasi tahu korang yang saya sedih tak dapat degree , tapi alhamdulillah untuk yang rayuan punya ni saya dapat . Rasanya lari bidang masa saya diploma dulu . Masa diploma saya ambil jurusan Diploma Pengurusan Ladang . Haissh . Risau meyhh . Boleh buat ke tidak ek jurusan ni nanti . Hehe . 

*Kau kena yakin kau boleh bawak course tu Cik Syuhada oi* >_<

Tapi rakan2 seperjuangan saya masa diploma dulu dapat course sama kat Shah Alam jugak . Saya aje dapat course lain . Tapi takpe lah , at least boleh jumpa kawan2 lama balik kan walaupun berlainan course . kan kan ? 

*nak sedapkan hati je , padahal tengah sedih sebab dapat course lain* ;(

Tapi kan ok jugak dapat kat Shah Alam tu , nanti konvo bulan 5 senang lah . Sebab dah memang ada kat sana . Hihi . 

Errmm , tapi kesian kat kawan2 saya yang sama2 buat rayuan tak berjaya . Hmm , hope korang sabar & tabah ye . Jangan sesekali berputus asa . Ada hikmah disebalik semua ni . Rezeki tu ada kat mana2 , cuma cepat atau lambat je . Chaiyookk buat kawan2 saya ! :) Korang jangan sedih2 ye . InsyaAllah akan ada peluang dan rezeki untuk korang sambung study . :)

Takde apa nak cerita lagi kat sini . Nantikan entry seterusnya . Opps , mungkin bila saya dah sampai Shah Alam , saya takde masa nak update blog lagi kot . Tapi takpe , saya akan curi2 masa yang ada untuk update apa jua cerita walaupun cerita saya tak menarik . Huhu . Okay , tata titi tutu .

Assalamualaikum *__*



gambar ni sekadar hiasan saja . takda kena mengena dengan entry pown . hahak . :D

03 March 2013

Welcome March ! ! :)

Hai rakan-rakan blogger sekalian ^__^

Apa khabar semua ? Harap sihat walafiat . Bagi sahabat2 blogger yang kurang sihat seperti demam or whatever , jangan lupa makan ubat dan jaga kesihatan you all's . Yelah kan , cuaca sekarang pown tak menentu . 

Okey , di awal March yang mulia ini iaitu pada 2 March 2013 ini adalah Birthday saya ! :) Saja nak kasi tahu . Haha . Padahal dah lepas beberapa minit yang lalu . I mean , minit yang lalu tu waktu saya update entry ni . If hangpa baca entry ni , may be an hour ago , a few hours ago , a day ago , a week ago or a month ago . Ecehh . Berapa banyak ago daaa . :P 

Hmm , tak ada apa yang nak diceritakan sangat dalam entry kali ni . Let's Pray For Lahad Datu . Sedih dengan kejadian pertumpahan darah di Lahad Datu pada 1 March 2013 . :'(

Nak kasi tahu hangpa lagi , hari ni 3 March 2013 Birthday seseorang yang pernah rapat dengan saya suatu ketika dahulu . *lelaki*

But now , he's recruit at Port Dickson for 6 months . I hope you will be successful . :)

Hehe . Ok , saya berhenti setakat ni je taw . Tak ada idea sebenarnya , tapi mahu update jugak . ;))

Ada gambar untuk korang teka apakah yang ada disebalik patung-patung tersebut ? ? :D

Hah ! Teka ! Teka ! ~__~

Jika tak jelas , sila klik pada gambar tersebut !



^_^


Okey ! Sayonara ! Jumpa lagi !