Blogger Templates

28 April 2011

heheeee... =)

lega final exam dah habis... yahoooooo....


eh2, takmow seronok sangat, result blom kuar lg ni... adoyaiy.. berdebar lak nak tunggu result bln depan..


harap2 lulus semua... taknak repeat2.. huhu....


kepada yg masih ade paper lg n yg baru nak start jumaat ni 29-04-2011, good luck tok kowg sume....


heheee....


da bley balek johor dahh jumaat ni...


=D

03 April 2011

final oh final~

ishk3.. tidak ku sangka tinggal brape hari je lagi peperangan nak start.. tak ready senjata lagi nih.. ready tu ready la gak, tapi tak sepenuhnya... lagi2 subjek akaun.. tengok tu, akaun lagi.. tak abeh2 akaun jeee manjang... ishk.. ape daaaa.....


takpe2, ade mase lagi nak study, yang penting usaha kena ada...


tapi tak best la, semester ni pendek sangat, tak puas nak study... hmmm.. ape boleh buat, ikot jelaaaa... 


chaiiyyoookkk2 hYdA~~ ;)



.:semangat ye syuhada:.

01 April 2011

bla bla bla, tak tawu nak citer pe...

adoyaiy... final exam nak dekat dah ni... dah la xde gap lame plak tuh.. tension laaa.... nak kena study dari awal nih.. adoyyy... poneng palo den ni hah...


nih jadual final exam : 


21-04-2011(KHAMIS)
CTU211
2.15pm-4.15pm


23-04-2011(SABTU)
BEL311
2.15pm-5.15pm


24-04-2011(AHAD)
AGR161
9.00am-12.00pm


26-04-2011(SELASA)
ACC100
2.15pm-5.15pm


27-04-2011(RABU)
ECO113
9.00am-12.00pm


sangat padat kan jadual final exam ni?? huhuuuu...
tp boleh balik awal n dapat cuti sem selame sebulan.. sem ni takde praktikal.. tu yang seronok tu.. hahah..


so, conclusion nye, start from now, i want to study hard and smart.. no tension2 dalam hidop.. kuat kan semangat, chaiyookkk... 


"IF YOU PLAN TO FAIL, YOU FAIL TO PLAN"


*so, jgn jd seperti org yg xmahu kejar kjayaan.. kjayaan ade d depan mate, cume diri sndiri yg kene brusahe..*