Blogger Templates

17 February 2011

penat tahap gaban~

huhhh~!!!
penat!! penat!! penat ygn amat sgt2 penat!! aiiyyooo... nak tawu sebab ape penat ni dah tahap gaban???

sebabnye........

time HBU, tetibe ade pertandingan orienteering la pulakk... adoyaiiyy.. ni yg aku lemah bab2 lari tok dapatkn checkpoint... dah la aku ni xkuat lari, asal lari cket je da semput... adooyaaiiyy~!!!

kami diarahkan tok menentukn arah mengikut bearing menggunakan kompas yg diberi oleh jurulatih kami...

             

arrggghhhh... sangat penat... sebab kena dapatkan 5 checkpoint...
tempat checkpoint tersebut di :

  1. bahagian batu berhampiran tangki air.
  2. bahagian pengawal keselamatan.
  3. bahagian belakang bengkel jentera di ladang.
  4. bahagian belakang Sri Pilah 4.
  5. bahagian pokok berhampiran kolam.

hohoho... penat giler, sampai group kami dapat tempat 2nd last.. tp nasib baek tak dapat tempat last, sebab kena denda.. huhu...

15 February 2011

kerisauan melanda~

Ya Allah, berikanlah aku kekuatan dalam menempuhi segala dugaan dan cabaran di semester ini...


first time aku tengok account, satu hape pown tak paham.. in class, i also obscure what the lecturer teach our class.. i want try to understand... but, i cannot do it so fast.. my brain also cannot enter directly.. it must be slowly... i was so depressed about account... please, help me~!!! anyone can help me??? aiyyyooo... now, sudah masuk bulan february maaa..... sempat ke nak study akaun yang membebankan otak ku??~
very difficult for me to understand account.. i don't know how to do... waaaaa...... i want to cry until satisfied... i also want to scream until one campus can hear my sound... adiooosss... hohoho...


stress~!! stress~!! stress~!!


because......


this week is a busy week, not enough time to study... saturday and sunday are full days... argghhh... camping!! camping!!! i don't want to join the camping, but it is compulsory for all recreation student.... it is also important for scoring HBU... if i don't want to participate, i cannot get a good value... aiyyyoooOooo.... sangat susah tok dapatkan markah yeeerr??? =P
hahahaaa...


bak kata pepatah "hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih"......


hohoho...


tapi kan, ekonomi memang best... ptg tadi jawab kuiz ekonomi memang seronok laaa... hoohoo...

13 February 2011

lama tak update~

hai3..
1st of all, nak btawu, lama tak update blog... sesangat biziiii yerr.. minggu ni n minggu depan sgt bz.. ari sabtu n ahad tak dapat cuti.. sebabnye minggu ni LDK a.k.a Lari Dalam Kandang (tak bebas u knowww).. adoooyyaaaiiiyyy... sepatotnye ari ahad(13feb) tu ari tok berehat sekampus, bukan ari tok berLDK... huhuhu.... dengan mate yang ngantok, terpakse la bangonkan diri tok ke bilek air n siap2 p LDK.. da sampai kelaz ikot group, mate pown mengantok tahap gaban, lopeh tuuu, tanak macam bowinkk la plak arn LDK pepagi bute uwwhh.. adoyaiiyy.. sesambil LDK tu, on9 la kejap kat nset tok mengelakkan keNGANTUKkan & keBORINGan.... tapi paling syoknye, LDK group ktowg dapat balek awal, dalam kol 2 da balek... sesambil on the way balek uw, sempat ag jelezkn kengkawan yg on the way nak p LDK yg start kol 2.. hahak.. seronok dapat jelezkan dowg.. heeee... jahat kan?? hahaaa... whatever, yg penting dapat balek awal..... =D


AKAUN???


ape bende tuuhhh???


1st time dengar name akaun... actually, aku memang xpaham langsong about account?? what is account?? I don't know how to use debit and credit.. seriously... wahhh, very difficult to all student that 1st time learn about account.. take a long time to understand... but, this semester very short.. argghh... i'm afraid...