Blogger Templates

13 February 2011

lama tak update~

hai3..
1st of all, nak btawu, lama tak update blog... sesangat biziiii yerr.. minggu ni n minggu depan sgt bz.. ari sabtu n ahad tak dapat cuti.. sebabnye minggu ni LDK a.k.a Lari Dalam Kandang (tak bebas u knowww).. adoooyyaaaiiiyyy... sepatotnye ari ahad(13feb) tu ari tok berehat sekampus, bukan ari tok berLDK... huhuhu.... dengan mate yang ngantok, terpakse la bangonkan diri tok ke bilek air n siap2 p LDK.. da sampai kelaz ikot group, mate pown mengantok tahap gaban, lopeh tuuu, tanak macam bowinkk la plak arn LDK pepagi bute uwwhh.. adoyaiiyy.. sesambil LDK tu, on9 la kejap kat nset tok mengelakkan keNGANTUKkan & keBORINGan.... tapi paling syoknye, LDK group ktowg dapat balek awal, dalam kol 2 da balek... sesambil on the way balek uw, sempat ag jelezkn kengkawan yg on the way nak p LDK yg start kol 2.. hahak.. seronok dapat jelezkan dowg.. heeee... jahat kan?? hahaaa... whatever, yg penting dapat balek awal..... =D


AKAUN???


ape bende tuuhhh???


1st time dengar name akaun... actually, aku memang xpaham langsong about account?? what is account?? I don't know how to use debit and credit.. seriously... wahhh, very difficult to all student that 1st time learn about account.. take a long time to understand... but, this semester very short.. argghh... i'm afraid...

No comments:

Post a Comment