Blogger Templates

01 October 2016

1st Post Tahun 2016

.Hai semua. 

Lama tak update entry. Haha. Busy baq angg. Lama jugak tak bukak blog kat laptop. Sampai komen2 sahabat2 yang dah lama berzaman tu tak terbalas. 

Huhu. Sorry uolls. Tak sengaja. Heee. Hari ni saja je nak update sikit even takde benda nak cerita pown. Kahkah. 

Psst, pssstt, tak sabar pulak rasanya nak konvo 26 Oktober ni kat UiTM Shah Alam. Hehe. Siapa la nak kasi kita bunga selain family nanti kan. Cewahh berangan je lebih.

Haha. Oklaaa, tu je nak cerita. Okbhaii semuaaa. 


tata titi tutu........

22 April 2015

Cuti Mid Sem

Hai2 semua.

Actually aku dah tak tahu nak update entry apa kali ni, sebab dah lama sangat tak bercerita dalam blog ni. Memang dah berhabuk pown. Haha. Dulu memang la rajin update bagai sebab masa tu phone takde la canggih mana pown nak bersosial sangat. Sekarang ni sejak dah ada whatsapp, wechat, instagram  bagai lah sampaikan I dah takde masa nak berblogging seperti dulu. Semua media sosial tu menyebabkan aku dah malas nak update cerita dalam blog lagi. Haha. Tapi hari ni saje sesuka nak update entry sebab memang kebetulan I bukak laptop n ada internet, so I pown merajinkan diri update sikit walaupun takde cerita yang nak diceritakan sangat pown dalam nih. Haha. Ok la, sampai sini je entry kali ni. Babai semuaaaaa. :)