Blogger Templates

01 October 2016

1st Post Tahun 2016

.Hai semua. 

Lama tak update entry. Haha. Busy baq angg. Lama jugak tak bukak blog kat laptop. Sampai komen2 sahabat2 yang dah lama berzaman tu tak terbalas. 

Huhu. Sorry uolls. Tak sengaja. Heee. Hari ni saja je nak update sikit even takde benda nak cerita pown. Kahkah. 

Psst, pssstt, tak sabar pulak rasanya nak konvo 26 Oktober ni kat UiTM Shah Alam. Hehe. Siapa la nak kasi kita bunga selain family nanti kan. Cewahh berangan je lebih.

Haha. Oklaaa, tu je nak cerita. Okbhaii semuaaa. 


tata titi tutu........