Blogger Templates

22 April 2015

Cuti Mid Sem

Hai2 semua.

Actually aku dah tak tahu nak update entry apa kali ni, sebab dah lama sangat tak bercerita dalam blog ni. Memang dah berhabuk pown. Haha. Dulu memang la rajin update bagai sebab masa tu phone takde la canggih mana pown nak bersosial sangat. Sekarang ni sejak dah ada whatsapp, wechat, instagram  bagai lah sampaikan I dah takde masa nak berblogging seperti dulu. Semua media sosial tu menyebabkan aku dah malas nak update cerita dalam blog lagi. Haha. Tapi hari ni saje sesuka nak update entry sebab memang kebetulan I bukak laptop n ada internet, so I pown merajinkan diri update sikit walaupun takde cerita yang nak diceritakan sangat pown dalam nih. Haha. Ok la, sampai sini je entry kali ni. Babai semuaaaaa. :)

08 April 2015

Bersawang

hai semua . rasa lama sangat tak update . haha . saja nak kasi tawu . tu je . ok bhaiii .