Blogger Templates

03 March 2013

Welcome March ! ! :)

Hai rakan-rakan blogger sekalian ^__^

Apa khabar semua ? Harap sihat walafiat . Bagi sahabat2 blogger yang kurang sihat seperti demam or whatever , jangan lupa makan ubat dan jaga kesihatan you all's . Yelah kan , cuaca sekarang pown tak menentu . 

Okey , di awal March yang mulia ini iaitu pada 2 March 2013 ini adalah Birthday saya ! :) Saja nak kasi tahu . Haha . Padahal dah lepas beberapa minit yang lalu . I mean , minit yang lalu tu waktu saya update entry ni . If hangpa baca entry ni , may be an hour ago , a few hours ago , a day ago , a week ago or a month ago . Ecehh . Berapa banyak ago daaa . :P 

Hmm , tak ada apa yang nak diceritakan sangat dalam entry kali ni . Let's Pray For Lahad Datu . Sedih dengan kejadian pertumpahan darah di Lahad Datu pada 1 March 2013 . :'(

Nak kasi tahu hangpa lagi , hari ni 3 March 2013 Birthday seseorang yang pernah rapat dengan saya suatu ketika dahulu . *lelaki*

But now , he's recruit at Port Dickson for 6 months . I hope you will be successful . :)

Hehe . Ok , saya berhenti setakat ni je taw . Tak ada idea sebenarnya , tapi mahu update jugak . ;))

Ada gambar untuk korang teka apakah yang ada disebalik patung-patung tersebut ? ? :D

Hah ! Teka ! Teka ! ~__~

Jika tak jelas , sila klik pada gambar tersebut !



^_^


Okey ! Sayonara ! Jumpa lagi !


4 comments:

  1. salam sis, first of all HAPPY BELATED BIRTHDAY!! ^_^ moga dpnjgkn umo n dmurahkn rezeki sis.. love your blog, hummm sayu je lagu kt blog sis ni, boley x kalo az nk nangis kt sni T.T, tenang ble brade disini.. thnx coz lawat blog az td .. eppy dpt jmpe sis kt sni..

    Ow ya! sis ni siswi UITM knkn, kt blog az ade entry bout UPU, bole x kalo sis tglkn info bout UITM kt situ, coz az target tht universiti.. plez n TQ sis salam

    ReplyDelete
  2. Happy belated besday....psl gmbr tu, Ada meow-meow celah-celah teddies tub...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup yup lupe nk jwb teta teki sis, ade maw maw

      Delete
  3. ada anak nome' miow miow warna coklat kan....

    ReplyDelete