Blogger Templates

27 April 2013

busy baqq hang + mood konvo! ;)

Hai rakan2 blogger ku yang dikasihi sekalian.

Firstly , I want to ask you all's 'ni hao ma?' Ecececehhh , tak payah nak berbahasa mandarin sangat lah cik kak oi . Bahasa ketiga pown hang tak ambik lagi , tak payah berangan lah . Hahaha . Bukan apa lah kan , just teruja sebab kawan2 saya yang course lain dah ambik bahasa ketiga . Ceq ja belum ambik lagi . Takpa aihh , wait and see for semester 4 nanti . Uihhh , lama lagi tu ! Ceq tak sabaq dah ni aihh nak speaking Jerman ! Hahaha . Mengarut lah kau nih . Hihihi . Maklum lah , dah lama tak menulis kan . Sekali bila dah start menulis je , hah , ambek kau ! Tot tot tot tot macam machine gun dah ! Erk , apa kena mengena pulak dengan machine gun tuh ? Hahaha . 

Nih , ceq nak habaq kat hangpa la ni , bukan nak kata apa la weyh , tapi semenjak ceq study degree kat Shah Alam tu , uihhh , busy baqq hang taw tak ! Stressnya la hai ! Bukan apa la kan , Fakulti Sains Gunaan tu dah la tinggi nun di atas bukit . Hari2 kena mendaki . Memang tak ada laluan lain lah kan selain bukit . Sebelum sampai kelas dah buat exercise dulu awal2 pagi . Memang terbaiklah kan ! Huh ! Sabar syuhada oi . Hang tak boleh merungut nak belajar ni . Hang patut bersyukur sebab hang diberi peluang sambung belajar . Kawan2 hang yang tak dapat sambung tu lagi sedih . Depa kalau boleh , depa nak jugak sambung macam kita2 ni , tapi tak daq rezeki depa lagi . Mungkin rezeki depa ada kat tempat lain . Kita mana la tawu kan , Allah yang aturkan semua perjalanan kita ni . So , bersyukur lah ye . 

Amboi syuhada , sejak hang kawan dengan budak2 utara kat shah alam tu , hang pown dah terikot loghat sana ehhh . Hahaha .

Weyh2 , tak sabar nak konvo la weyh . 12 Mei 2013 nanti saya konvo diploma kat Uitm Shah Alam . Winkk2 . Kalau lah ada teman istimewa yang datang konvo saya ni memang syok la konvo nanti . Hahaha . Dapat bunga dari yang teristimewa . Cewaahh . Berangan aje lah kau nih . >_< Kui kui kui . Tak salah kan kalau berangan , mana lah tawu 1 hari nanti bila saya dah grad degree nanti , tup tup datang konvo dengan suami . Hahahak . ^_^ Dushh dushh . Apa kau mengarut nih ! Hahahahak !

Eh ok la weyhh , sampai sini dulu aje lah ye . Busy ni , ada kerja nak buat . Ada masa nanti saya sambung menulis lagi . Ok , papai semua olanggg . ;)

Assalamualaikum

5 comments:

  1. konvo jgn xkonvo...uitm s.alam yerr...mmm dekat jer tu...uitm dihati ku...ehehe :)

    ReplyDelete
  2. hai apa khabar...huhu.....saje je skodeng blog Ada,,,,,tahniah konvo walau dah lama berlalu..hihi.....ehem2 grad degree ngan husband! wow.....nt ajak kawen tu.....hihi.....tc.....sayonara

    ReplyDelete
  3. Salam kak syuhada...nk tnya psal course akk ni skit blea..

    ReplyDelete