Blogger Templates

19 February 2013

Blog ? Aku Ada ! Kau Ada ? ^_^


Hai buat semua yang datang menyinggah di blog saya . :D

First of all, saya nak mengucapkan terima kasih pada siapa2 yang sudi menyinggahkan mata dan hati anda untuk membaca post2 saya ni . kalau tak baca but singgah lalu pown takpe , asalkan anda2 semua singgah la jugak kan . kih kih kih . ;) *mereng kejap*

Apa , hang ingat ni perhentian ka mahu singgah2 ? ahahahak . :D

Hah , cakap pasal blog ni , hihihi . apa yang aku nak cakap ni . *garu2 kepala sambil fikir idea* #_~

Dah2 , teruskan omelan anda . hihi . yang sebenarnya nak kasi tahu blog saya ni dah 2 tahun 1 bulan 10 hari . tu je nak cakap . hahaha . sepatutnya saya wish birthday kat blog saya ni masa 11 Januari hari tu , tapi saya terlupa . kan dah terlewat 1 bulan 10 hari . aishh , kesian blog saya ni . takpe lah , saya sudah kasi upgrade sama kamu sudah cukup lah yer . hihi . bagi siapa2 yang dah pernah singgah blog saya mesti tahu apa perubahannya kan ? siapa2 yang tak lalu tu buat2 tak paham jelah yer . kih kih kih . first time saya kenal dan teringin sangat2 nak ada blog masa saya semester 3 pada tahun 2011 yang lalu . masa tu saya tak ingat pasal apa tah yang buatkan saya tetiba rasa teringin nak ada blog jugak . hihi . mula2 saya just sign up blog saja suka2 . maklumlah , mula2 guna tak reti sangat nak hias2 dan memperkemas lagi blog ni . pakai cincai je masa tu . nasib baiklah ada sorang housemate yang kaki blogging ni baik hati betul nak tolong saya cara2 nak guna blog . haha . lama2 pandai pown saya guna . tapi tak lah sehebat manusia2 lain yang gempak2 lagi blog depa . blog saya ni biasa2 aje . simple2 meyhh . asal sedap mata memandang udah ler . ye tak ? hehe .

Hangpa kalau lalu blog saya ni tinggalkan lah jejak korang dekat shout box saya belah kanan tu . sekurang2nya tahu la jugak saya siapa yang mai singgah . lagi satu , dah singgah tu jangan lupa follow lah yer . hihi .

Yang sebenarnya tujuan blog ni ada banyak . ada jugak blog yang buat business punya . tapi saya punya blog ni sekadar suka-suki meluahkan rasa or bercerita sahaja . bagi hangpa mungkin tak menarik kot . hahaha . yelah kan , blog biasa2 aje . hihihi . followers pun tak ramai , tak sampai seratus pown lagi . :P

Masing2 punya cita rasa kan , so , suka hati lah nak hias lagu mana . ye tak ? ;))

Alamak , kering idea lah pulak . hihi . ok , nanti kita jumpa lagi ye . Assalamualaikum . :))



8 comments:

  1. first time ziarah belog ni . cantik sngat :) keep it up ok :D

    ReplyDelete
  2. Baca entry ni je dah mula nak follow, teruskan menulis sesuatu ya :)

    ReplyDelete
  3. awak rajin menulis, sy ni haih. hmmm ^^
    baca blog rakan2 je. hehe.

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum...salam kenal,numpang singgah di blog anda yang cantik.semoga tetap sukses

    ReplyDelete