Blogger Templates

15 June 2011

kembali bersama hyda~


hai sume..
lame bebonar x tak update blog... dah berhabuk dah blog ni.. adoyaiyy... nak kate busy, tak jugak, nak kate tak busy, tak jugak, habis tu ape ek?? hahaa.. whatever laaa... A.A.K~


hahaaa...


first of all, i'm now in semester four~


wow, tak sangke dah masuk sem 4.. tak lame lagi nak habis belajar dah.. heheee..


sekarang dah masuk 3 minggu kelas.. tapi subjek entomology & cost accounting buat masa ni takde lecturer lagi.. wah, merdeka lah nampaknye.. hehe.. tp tengok lah bile dah hujung2 sem ni mesti banyak kelas ganti kan.. lagi2 sem ni bulan puasa.. lagi lah bertambah keTENSIONnan dan kePENATan~


hahaa... W.H.A.T.E.V.E.R ~


;))



No comments:

Post a Comment