Blogger Templates

09 June 2012

bertemu kembali bersama hYdA~


Hai kawan2 ku sekalian...


hahahaaa... lama sudah kita tak berjumpa.... :D last sy update blog nih bulan december tahun lepas... sekarang nih dah tahun bila??? haaahhh? da bulan berapa??? hahaaa.... lame tak?? lame kan??? sekarang ni dah mid year u know..... :D bermakna sudah 6 bulan tak update cerita maaaa..... bukan tak ada cerita tapi malas nak update... heheee... kalau nak d ceritakan mmg terlampau banyak... so, tak boleh la nak cerita... hahahahh.. esok sy dah nak balik kuala pilah setelah 2 bulan 2 minggu a.k.a 10 minggu sy cuti sem meyhh... tp sy dapat cuti sebulan aje, sebulan lagi dok wat latihan industri yg terakhir dekat pusat penyu dan ekosistem marin, rantau abang terengganu... :) seronok beb wat praktikal kat sana.. bukan setakat melencong ke timur, tapi kami melancong seyhhh kat sana... mmg terbaek lah praktikal kali ni... bos n staff2 kat sana semua ok2 n baek hati yg teramat sgt2... dah cukup cerita ganu kita.. hahahhhh... :D tak bole cerita banyak2, biarlah rahsia... hehee...eh, sy dah jadi senior la dekat uitm kuala pilah.. ;) sudah masuk semester 6 rupanya... tidak ku sangka, sudah hampir 3 tahun memerah otak, menghadap buku tanpa henti, berperang dengan soalan2 exam, tidur tak cukup and whatever la semata2 mahu memperoleh kejayaan... alhumdulillah, berjaya juga sy untuk sampai ke stage yg terakhir and I hope I will get successful in all subject for this semester... I taknak repeat2 and I taknak extend semester... I nak habis kan study I hujung tahun ni jugak..... :)ok lah, sampai sini saja... lain kali kita berjumpa lagi.... :)

2 comments:

  1. salam, nak tanya, masa praktikal kat sana menyewa atau diorang bagi tempat tinggal ya?

    ReplyDelete
  2. Wassalam. Sowi lambat balas. Ade bg tempat tinggal free.

    ReplyDelete